| Monysa a întrebat:

Am dureri de spate de 3 ani de zile. În ultima luna nu se mai amelioreaza durerile cu nimic. Am făcut injecții ketoprofen și dexametazonă, am luat tador pentru spate, și mydocalm relaxant muscular. Am mers la urgență mi-au pus perfuzii, pur și simplu nu trec durerile nici temporar. Sunt disperată, nu știu ce sa mai fac, la ce medic sa merg. La rmn medicul zice că nu-s de operatie. Sunt pur și simplu în pragul disperării. Ce sa iau sa fie bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Fizioterapie ai facut?
Ne-ai spus ca ai dureri, dar nu ne-ai zis ce diagnostic ti-au pus medicii?

| Monysa explică (pentru CodrutElian1990):

Am făcut fizioterapie. Zice că am o discopatie L5-S1

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Monysa):

Iti mai dau un leac popular: pune intr-un saculet sare de muraturi pe care ai infierbantat-o la temperatura pe care o suporti. Ca sa nu te arda, stai pe un fotoliu si pui sarea la nivelul unde ai discopatie. Cand nu mai suporti te indepartezi si iar te rezemi desaculet, pana sarea se raceste la temperatura corpului. Sau o pui pe pat si te asezi pe spate cu partea dureroasa pe sare. Cand nu ai suporti fierbinteala, te intorci pe o parte si apoi dupa ceva zeci de secunde revii.

| SpiridusulTuca a răspuns:

Mergi la un ortoped specialist

| Riverstar a răspuns:

Nu lua nimic, ci fa gimnastica

| timidu89 a răspuns:

Ai probleme cu greutatea? Exista un fel de acupunctura a facut mama, nu iti trece imediat dupa ce ai facut o serie de 10 sedinte sa zicem, ai dureri o perioada de timp, dar la un moment dat se raresc si chiar dispar. O alta varianta e sa pui frunza de brusture in spirt, le lasi vreo 2-3 zile si apoi le infasori la spate. Mama a zis ca cu drunza de brusture s-a tratat, ea avand deplasate inelele.