|

Am fost la oftalmologie, am ales ramele si am dat comanda de ochelari. Cam in cat timp o sa fie gata oare ochelarii? Au trecut deja 5 zile si mi-au spus ca o sa ma sune cand sunt gata.

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

De regula dureaza cel putin 1 saptamana. Mai ai putina rabdare. Dar daca nu poti, cel mai bine suna-i tu si intreaba daca nu cumva au ajuns ochelarii tai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O să fie, căci nu intră în fabrică.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca raspunsurile pe care le primesti aici sunt putin irelevante. Daca ai spus ca ai sunat, de ce nu ai intrebat si o data fixa, fara "in curand"...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MagicOneT):

Eu NU am spus ca am sunat. Am spus ca in momentul in care am fost la consultatie mi s-a zis ca o sa ma sune cand sunt gata pentru. ca NU stiu cat dureaza. De la momentul consultatiei si pana azi inclusiv au trecut 5 zile. Nu am sunat niciodata. Ms.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru frum):

Ok, suna si cere o data exacta, un numar de zile, cum ti s-a spus si mai sus, dureaza cam o saptamana, dar pare ca in cazul tau este aproape epuizata acea saptamana.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează