|

Am fost nevoita sa intrerup sedintele de electroterapie pentru durerea posttraumatica a genunchiului din cauza lipsei unui loc de munca si asigurarii medicale. Acum in sfarsit cand am reusit sa ma angajez sunt asteptata in octombrie pentru urmatoarele sedinte de electroterapie. Nefiind acolo un an, este posibil ca tratamentele mele sa fie mai dure/mai lungi? De obicei cu TENS, MDF, ultrasunet si laser stateam maxim 35 minute.

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Scuze ca te intreb dar ce probleme ai de ai ajung la aceste terapii, ca eu am toate articulatiile praf de la greutati (si cand zic greutati am facut dealungul anilor cu greutati mari sala) si nu m-am apucat inca de nicio terapie, si ma dor rau cateodata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Simpatik):

Buna dimineata! Sunt nevoita sa decurg la aceste terapii deoarece in ruma cu aproximativ 4-5 ani am alunecat la intrarea in Mega din cauza ghetii. Am alunecat fix pe genunchiul meu stang. Am fost la urgente si mi s-a facut radiografie. S-a aratat o entorsa si am fost rugata sa stau doua saptamani in pat pentru ca nu era foarte grava sa fiu nevoita sa imi pun ghips, desigur la 17 ani nu era ceva usor pentru mine dar am reusit pana la urma. Dupa care medicul de familie mi-a recomandat sedinte de electroterapie o data la 6 luni pentru ca desi s-a vindecat entorsa voi ramane cu o durere post traumatica. Primele sedinte de electroterapie au fost cam grele pentru mine chiar daca era vorba doar de TENS, ultrasunet si laser pentru ca nu am mai facut pana acum. Dar m-am obisnuit cu timpul. Nu numai medicul si asistentele ma sprijina cand am nevoie, ci si ceilalti pacienti care sunt tratati in acelasi timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FanPepsi):

Multumesc pentru raspuns, c ocazia asta am sa-i propun lucrul acesta si medicului meu reumatolog, poate imi da sa fac electroterapie.
Desi stiu din auzite ca nu e foarte sanatoasa aceasta terapie cu crent caci cica poate leza organe daca este facuta des, de ce? pentru ca se descarca o cantitate mica de curent in tine si acest lucru nu este pe plac corpului. In fine nu stiu cat de reala e si cat de argumentata stiintific.
Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează