|

Am început să am dureri la o ureche joia trecută, vineri am fost la spital unde mi s-a zis ca am otita, mi s-au prescris medicamente pe care le-am luat până luni cand am mers la ORL. Mi-au schimbat antibioticele (fiindcă imi venea rau de la celelalte) si in total am cam 4 zile de când iau medicamente. Problema este ca durerea nu cedează, ma doare maxilarul din partea dreapta, obrazul, urechea (ceea ce e normal), tâmpla, maselele din partea dreapta, imi amorteste partea dreapta a fetei, durerile sunt groaznice si nu pot dormi noaptea. Este normal sa doară asa? Este otita externă din cate am inteles, am tratament prescris până sâmbătă totusi cred ca trebuie prelungit termenul. Poate fi o eroare si de fapt sa nu fie otita? Cine a mai avut? Este normal sa doară atât după 4 zile de tratament?

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Dacă iei doar antibiotic nu trece durerea, doar infectia. Trebuie să iei si niste analgezice, antiinflamatoare pentru durere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează