| Maria180205 a întrebat:

Am luat timp de o perioada de o luna lipox si nu m-a ajutat deloc mi- a dat organismul peste cap. Ce mi-ati recomanda sa fac deoarece tranzitul meu intestinal e neregulat si de cand am luat m-am ingrasat 2-3 kg in loc sa slabesc si nu reusesc sa mi reglez organismul si sa fiu ca inainte sa am scaun regulat si sa ma simt bine in pielea mea. Nu ma mai recunosc in oglindasad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti-a recomandat medicul asa ceva? Daca nu, e vina ta.

| sierra1 a răspuns:

"mi- a dat organismul peste cap. Ce mi-ati recomanda sa fac..."

dacă ții la tine (subliniez: doar dacă ții la tine!) o să mergi la medic, live la consultații nu online, cu sfaturi de la cizmari sau aburitori cu aere de specialiști

| anonimg a răspuns:

Seara nu mai mănânci absolut nimic; nici măcar fructe.
În schimb consumi 2 mere/zi că acestea reglează tranzitul intestinal; inclusiv pâinea integrală. Nu mai mănânci niciodată pâine albă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Îți trebuie mai multe fibre in alimentație.
Fulgi de cereale dimineața, salate in timpul zilei, o supa de legume sau ciorbă la masa de seară. Neapărat un fruct pe zi.
2 l de apa pe zi
Asta o sa-ti regleze tranzitul.
Mai sunt și ceaiuri speciale pentru tranzitul intestinal
Fares Tranzit rapid, D152
https://fares.ro/cautare/?controller=search&s=Tranzit

https://www.daciaplant.ro/digestie-perfecta-ceai.html

| ania a răspuns:

O lingura de ulei de măsline presat la rece
inaminte de culcare seara

| Porphyrios a răspuns:

Nu vreau să fiu răutăcios dar această platforma nu este gen "Medic de familie". probabil nu o să primești sfaturile la care te aștepți, multă sănătate și te duci la un medic te verifică și îți vei reveni, nu îți face griji lumești degeaba.