| Janaaaa11 a întrebat:

Am nasul tot timpul într-un fel înfundat, adică respir și greu și e nasol. Nu îmi trece nici cu creion sau spray nazal și nici cu baie de aburi. Nu știu ce sa facsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Medic o.r.l,, consult, rețetă, tratament, janaaa fericită

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil ai polipi nazali.
Mergi la un medic ORL pentru consult!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Se găsesc in farmacii o multime de picaturi nazale pentru copii. Desfundă foarte bine nasul, in cateva secunde, insă nu sunt prea recomandate, fiindcă pot provoca dependență. Dar dacă folosesti ocazional, e Ok. Insă nu te obișnui cu ele.
Vezi ce zice si ORL-istul, urmeaza sfatul răspunsului castigator, dar poți incerca si cum a zis @christall, cu sare de mare.

| christall a răspuns:

Incearca apa cu sare de mare. Fierbi un pahar de apa, racesti apa, dizolvi o lingurita rasa de sare de mare. Cand s-a racit poti sa pui in nas cu pipeta sau cu un dispozitiv gol de spray nazal de cateva ori pe zi.

| anilaalenoi a răspuns:

Si eu la fel, este posibil sa ai deviaţie de sept si tu, care se poate corecta numai chirurgical. Totusi du-te la un un doctor specializat pe Orl sa te consulte, nu ar trebui sa iti ia mai mult de 100lei, nu trebuie sa te sperii ca numai se uita nu iti face altceva.

| Janaaaa11 explică (pentru anilaalenoi):

Mulțumesc! Dar nu știu de ce nu puteam sa îți dau ție fundă?