| bb_3126 a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor sad...Problema sta cam asa straight face, saptamana trecuta am avut primul contact sexual, dar acum ma confrunt cu o problema grava urinez sange si am niste secretii foarte urate crying inainte de avea primul contact sexual am avut o infectie urinara sad ce sa fac crying( nu vreau sa merg la medic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie genitala si urinara. Pana nu mergi la ginecolog, nu poti decat sa suferi si sa lasi boala sa se agraveze (ea fiind deja grava). poti, cel mult, sa te rogi sa ramai cu sechele mici nu mari. Oricum, in prima luna de la inceperea vietii sexuale erai obligata sa te duci la ginecolog, ce mare branza ar fi daca te-ai duce dupa o saptamana. sa stii ca esti intr-o situatie grava, probabil ai blenoragie sau chiar ceva mai grav. Suspectez ca nu ati folosit prezervativ si ca ati facut analizele obligatorii la fara frecventa (sau chiar deloc, desi asta ar fi chiar absurd). Boala pe care o ai tu se agraveaza repede si afecteaza uterul si trompele. Rezultatul este, cel mai adesea, infertilitatea. Noroc ca nu e foarte frecventa deoarece mai toate cuplurile normale isi fac analize inainte de a face sex fara prezervativ. Dar este extrem de important sa ajungi la ginecolog cat mai repede dupa debutul simptomelor (48 de ore ar fi optim, 72 de ore acceptabil, tot ce depaseste 72 de ore este inconstienta crasa).

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dragă @bb este musai să mergi la medic, astea nu-s probleme ce se rezolvă cu leacuri băbești. Ia-ți inima în dinți și mergi la doctor că e cel mai bine pentru tine.

| ღNameღ a răspuns:

Pai eu nu cred ca e vb de nu stiu ce c...s..., te-ai prins sper.OK, asteapta ca se rezolva,asculta-mi sfatul,nu te speria, stiu cum te simpti, stai si asteapta 1 saptamana sau daca vrei du-te la medic si ii spui ca ai avut o infectie urinara, nu ii spui si de sti tu ce ok?

| MaDaProd a răspuns:

Trebuie sa merg de urgenta la ginecolog nu te juca cu sanatatea, ceva nu e inregula s'ar putea de la infectia aia sa ai o boala acum du-te urgent la ginecolog! take care

| madalin97 a răspuns:

Vorba fetelor du-te cat mai repede la ginecolog.