| mtw123 a întrebat:

Am o durere la umarul drept de duminica. Cand il misc simt ca ma tine, si la fel nu pot lua ceva greu in mana deoarece simt o durere. Sa fie ceva serios? O ruptura? O intindere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La ortopedie, pentru consult!

| CiobotaruValentin a răspuns:

Salut. Această durere poate fi provocată de efortul anterior depus de tine, în cel mai rău caz dacă ai depus un efort mediu ar putea fi o întindere ce se rezumă la dureri suportabile şi atunci când te mişti, iar dacă ar fi vorba de o ruptură, ne putem rezuma deja la dureri insuportabile fiindcă asta ar însemna ca ruptura să fie făcută la muşchiul spatei sau al umărului. Din ceea ce spui tu ar putea fi clar o întindere şi îţi recomand, câteva exerciţii uşoare şi puţin masaj local.
Sper să te fi ajutat răspunsul meu.