|

Am o problema, am folosit bețigașe pentru urechi și mi s-a înfundat tare urechea stânga, ma gândesc sa merg la ORL pentru o spălare a canalului, a dopului de ceara, am sunat, mi-a răspuns o doamna foarte amabila ce mi-a spus ca pot sa vin după ora 21.00, ca acum sunt foarte Ocupați și ca atunci îmi va face ea spălarea, ca nu e o urgentă chiar așa mare. Am spus Ok și ca ne vedem la 21.00, mi-a spus sa nu îmi fie frica, ca nu doare. Însă îmi e tare frica, a mai făcut cineva? Doare? Nu cred ca e așa ușor pe cum zice ea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Îți pune niște soluție în ureche și pe urma toarnă apă. Atât tot, ce crezi că îți face,?

| a răspuns:

Mai degraba simti o gadilura.
Nu stiu daca s-a mai schimbat, dar stiu ca iti introduce apa calduta cu seringa fara ac.

| a răspuns:

E posibil ca al tau canal auditiv sa fie înfundat cu vata strânsă acolo sau cu cerumen mai vechi, care s-a acumulat in fundul canalului de la prea multe betisoare folosite. Săpăturile profesionale in ureche sunt dureroase pentru cei care au timpul inflamat sau au o infecție locală. Gândește te ca nu este o operație, Nu sangerezi, deci nu e nicio problemă. Totusi dacă nu e vata strânsă in ureche, poti folosi spray uri de igienizare a urechii. Se cumpara de la farmacie si nu provoacă dureri. După consult, ii ceri parerea medicului

| explică (pentru Donsavas):

Am fost la ora 7, in nici 15 secunde a terminat tot, chiar nu ma așteptăm, cu o siringa a bagat apa calda, cam 10-15 secunde, fără nici un fel de durere, când am văzut siringa aia, m-am speriat de auzea și ea cum îmi bate inima, însă a fost de 10000 de ori mai ușor decât m-as fi așteptat.

| explică:

Se simte exact ca atunci cand iti intra sampon in ureche.

| a răspuns:

Îți bagă un sprai în ureche, nu te tranșează.

| a răspuns:

Nu îți fie frică, cu siguranță nu te va durea așa tare! Ai introdus bețișorul prea mult. Și eu folosesc bețișoare pentru urechi, dar foloselsc și spray acustivum.