|

AM o problema cu foamea. Mereu trebuie sa rontai sau sa mananc ceva si incerc sa opresc aceasta problema si in mare nu imi prea iese...si sfarsesc prin a manca tot mai mult dupa ce ma,, infometez" si sa repun kilograme. As dori sa stiu, ce este de facut in aceasta privinta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nimic.
Nu -ce este de făcut- ci ce să faci tu.
Disciplină alimentară.
Adică.
Mâncat la ore fixe. Nu mânca tot din farfurie, simți că ai început să te umpli, te oprești. Stomacul este extensibil, poți să pui în el și o găleată, dacă îl tot întinzi.
Intre mese nimic, chiar dacă ar fi să mori de poftă.
Cât mai puține dulciuri sau deloc, căci ele declanșează senzația de foame.
Nu sta lângă mâncare, stai departe de ea.
Nu întinde mâna după mâncare, stai cu ea la spate.

| a răspuns (pentru sadrian46):

Intre mese este recomandat sa se manance fructe. De obicei trebuie 3 mese pe zi + 2 gustari ( constand in fructe ) odata la 3 ore. Masa, pauza 3 ore, gustare, iar pauza 3 ore iar masa, apoi se repeta.

| a răspuns (pentru Ineys):

Da, dar el ronțăie toată ziua așa că l-am scutit de între mese, să nu îi vină idei de ronțăit.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa mananci putin si des, gen din 3 in 3 ore si intre mese suplineaza cu apă

| a răspuns:

NU mai minca timpenii. Baga nutrienti, nu umflatori de burta. Poate ai ceva paraziti, nu e exclusa varianta asta.

| a răspuns:

Salutare! Ar trebui să îți "reglezi"stomacul marcând din 3 in trei ore.În acest fel nu vei mai mânca non stop și vei avea și o greutate optimă. Caută mai multe pe google despre fix la fix.