| Constantin_Alexandru_1998_ThKM a întrebat:

Am o problema..intr-o seara am venit de la munca dupa 2 zile de munca continua. M-am culcat la 4 dimineata, dupa o ora m-am trezit speriat, ingrozit fara niciun motiv relevant si am inceput sa tip si sa urlu din toate puterile, am sarit din pat direct pe usa de la balcon sa scap din camera de teroare. Noroc ca m-au tinut mama si fratele meu. Vreau sa stiu daca cunoaste cineva cazuri sau macar o explicatie, o tulburare grava de somn, o tulburare psihica..pentru ca eram si foarte stresat si depresiv de aproape 1 an si e posibil sa fi fost si acea cauza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| aXy99 a răspuns:

Ori ai avut un cosmar si din cauza oboselii ai reactionat asa, ori e mai grav si ar trebui sa consulti un doctor specialist.