|

Am o senzatie de nod in gat de cateva saptamani. Cand mananc ceva, simt practic ca mi-a ramas pe gat si trebuie sa stau cateva secunde nemiscat sa am o stare de mine.Ametesc, vad purici uneori noaptea, parca mi se oxigeneaza creierul, cam asa simt. Am o stare de rau in general, senzatie de voma, sufocare, cand ma doare in partea dreapta, cand in stanga. Asta mi se intampla de cand am baut 2 l de apa dintr-o data si mi s-a facut extrem de rau. Cam aceleasi simptome le am si acum dar de intensitateml mai usoara. Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar trebui să mergi la medic, simptomele astea pot fi de la o problemă a esofagului (esofagită)
http://www.medlife.ro/......-tratament

| a răspuns:

Buna ziua! Poate fi o cauza a glandei tiroide, daca este senzatie de nod in gat. Si eu am avut aceasta senzatie, dar la mine a fost din cauza unei periode mai incordate. Nu sunt medic, asadar iti recomand un consult la endocrinologie, iti vor face un set de analize specific! Multa sanatate!