|

Am o umflatura destul de urâtă la anus. Adică nu o am tot timpul, doar când mă duc la toaleta. Este vorba despre hemoroizi?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu trebuie să te sperii, hemoroizi are multă lumea, de la copii până la adulți. Și eu am avut și încă am, dar ghici ce, a stat doar vreo 3 zile afară după care a intrat înapoi și de un an n am mai avut nicio problemă. E posibil și să sangereze, dar asta mai rar, de asemenea poate să te doară chiar și luni de zile. Cel mai probabil dacă te duci la medic o să-ți recomande niște creme/supozitoare și după o perioadă dacă durerea nu încetează poți apela la o intervenție chirurgicală.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Robeeert1):

Doar când mă duc la toaleta, in restul timpului nu am nicio problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, sunt hemoroizi, in curând cel probabil o sa te doară, și poate o sa și sangerezi ca in cazul meu, sa ajungi pe la urgente. consulta un doctor pana nu e prea târziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează