|

Am observat de un timp ca ma dezhidratez foarte repede, adica inainte sa ma duc la sala beam minim 2l, ma simt bine si mainile nu-mi sunt uscate, dar in timpul antrenamentului mai consum iar 2l si dupa antremanet ma simt tot uscat, beau foarte multa apa, oare e o cauza?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa fii convins ca ai o problema. Ori iei ceva pentru masa musculara, care iti cere apa si iti poate cauza un infarct sau un atac de cord in curand, ori esti diabetic, ori sunt alte cauze. Cu tot cu antrenamente istovitoare, corpul n-ar trebui sa-ti ceara mai mult de 3 l de apa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sonia822):

Iau creatina dar problema ata o am de ceva ani

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu asa am fost in situatia ta tot timpul imi era sete ajunsesem sa beau 6 litri de apa pe zi eu nu imi dadeam seama doar ca sotul ma monitorizat apoi mi sa depistat ca am diabet ...doamne ajuta sa nu ai nimic mai bine faci ceva analize

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la un medic endocrinolog, setea asta e simptom de diabet. Take care!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează