| sperantelabebe a întrebat:

Am observat un fenomen ciudat. Este a doua luna la rând in care exact cu 1-2 zile înainte de ovulatie am scurgeri abundente. Și nu m-a refer la cele normale. Este o pierdere de lichid incolor și inodor și este intr-o cantitate extrem de mare. Prima data am crezut ca am făcut infecție urinară și ca urinez fără sa îmi dau seama, dar nu e urina. Am programare la medic dar s-a întâmplat iar și sunt speriata. Data fiind și situația de fata cu virusul, nu pot sa merg la medic înainte de data programării. Menționez și faptul ca încerc cu partenerul meu și sa rămân însărcinată și am avut ciclul acum 2 săptămâni, dar și acela a fost mult mai rău și diferit decât de obicei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Floareasoarelui26 a răspuns:

In perioada fertila, mucusul cervical este mai abundent, secretia vaginala se modifica, aceasta devenind transparenta si mai fluida si elastica, asemanatoare albusului de ou.Acest fenomen are loc pentru a inlesni calatoria spermatozoizilor catre ovul.
Insarcinata poti ramane dupa cum deja stii, intretinand relatii sexuale in perioada fertila daca ai un ciclu regulat si o poti calcula. Exista si teste de ovulatie in farmacie.
Poti lua suplimente precum: Profecund Ino, Sinopol, Femibion, iar sotul poate lua Profecund B. Daca vi se par costisitoare sau inutile, ia macar acid folic.
Mult succes!

| sperantelabebe explică (pentru Floareasoarelui26):

Lucrurile acestea le știam deja, fiindcă mai am un copil. Problema e ca ceea ce am experimentat acum, nu am mai văzut și nici nu am mai auzit vreodată. Mai ales ca nu era lipicios, pur și simplu exact ca apa și o cantitate extrem de mare.

| Floareasoarelui26 a răspuns (pentru Floareasoarelui26):

Am uitat sa mentionez ca testul de sarcina trebuie facut dupa ce menstruatia intarzie minim 3 zile daca ai un ciclu perfect regulat, dar ideal ar fi sa il faci dupa 5-7 zile dupa ce ai observat absenta menstruatiei.
Chiar daca ovulul a fost fertilizat, acesta se va implanta si va deveni o sarcina reala abia dupa 9-14 zile. Abia dupa 3 zile de la implantare, hormonul HCG poate incepe a fi detectabil cu ajutorul unui test.

| Floareasoarelui26 a răspuns (pentru sperantelabebe):

Bine, atunci.Imi cer scuze daca informatia nu ti-a fost utila.
In cazul acesta, stii deja ca secretia vaginala se modifica in perioada fertila, avand aspectul descris de tine.Este ceva normal si se intampla in perioada fiecarui ciclu menstrual. Poate ca nu ai fost suficient de atenta pana acum si abia acum ai observat asta.
Numai bine!

| Oanasecret1 a răspuns:

Păi atunci îți voi da o veste bună este posibil să fi însărcinată dar mai bine fă un test?

| sperantelabebe explică (pentru Oanasecret1):

Am făcut, dar mi-a dat un rezultat greșit, in loc de linia verticala de test, mi-a apărut un plus estompat, chit ca in instrucțiuni arată ca linia trebuie sa fie verticala. Chiar ne dorim încă un bebe și ar fi cea mai buna veste posibila.

| sperantelabebe explică:

De când este un păcat pentru parteneri sa facă un copil?