|

Am renuntat 2 saptamani si ceva la dulce de orice fel si paine dar de o saptamana simt nevoia de dulce si de rontait, ce ma sfatuiti sa fac?

Pareri?

Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se spuna ca dependenta de zahar dispare in 30 zile, adica sa nu mai mananci zahar 30 zile apoi nu vei mai simti nevoia.
Dar nu cred ca exista om in ziua de azi care sa nu manance zahar penttu ca zaharul este peste tot (majoritatea alimentelor din comert au zahar chiar daca uneori nu se simte deloc) si nici nu trebuie sa traim fara zahar. Fructele au zahar (natural) si sunt sanatoase. Poti manca si diferite dulciuri facute de tine sau cumparate, nu se intampla nimic, trebuie doar sa te inveti sa mananci cate putin.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cica de multe ori pofta de dulce e de fapt deshidratare, încearcă sa bei apă. Sau poti mânca cate ceva dulce ocazional, ia ti ciocolata neagra si poti manca zilnic 2 pătrățele din alea fără problema, ba chiar e sănătoasă.

| a răspuns:

In fiecare dieta, trebuie sa ai o zi in care sa mănânci ceva dulce sau ceva de ronțăit(in cantități mici) așa dai roade și slăbești frumos și se menține. Dacă elimini de tot, când o sa mănânci ceva dulce se va pune repede pe tine. Slăbești in primele săptămâni, după o sa te îngrași imediat daca "calci strâmb". Mai bine îți obișnuiești organismul si sa i dai gustări o data pe săptămâna in cantități mici. Încearcă dieta Rina, este o dieta disociata dar și un stil de viața. Citește mai multe despre ea pe net. Bafta!