| AvakinAndrei a întrebat:

Am și eu o intrebare! Se poate intampla ceva dacă îți încarci telefonul cu un alt fir? Am iPhone și acum incarc cu alt încărcător. E o problema dacă nu mai incarc cu cel original?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă conectorul este Lightning și tensiunea adecvată, no-problem!

| redwarrior27 a răspuns:

Atata timp cat se incarca nu cred ca vor aparea probleme

| AlexandraMariaStancu a răspuns:

Din câte știu eu, nu!
Însă depinde totuși de unde îl iei chiar și pe unul neoriginal. Nu recomand magazinele chinezești, eu am luat pentru Samsung dar unul gen universal, care mergea la orice fel de telefon, el pare și acum bun doar că nu încarcă. Deci depinde de magazin. Am luat în schimb o mufă, gen mufa aia în care bagi orice fel de cablu de date, de la Lidl, de vreo 5 ani, o am și acum și încă mai încarcă.

| Hubiter a răspuns:

Curentul de incarcare si amperajul trebuie sa fie la fel ca la incarcatorul original. In caz contrar vei avea probleme cu bateria.

| MarcelSpataru a răspuns:

În principiu, nu ar trebui să fie o problemă dacă îți încarci telefonul cu un încărcător diferit de cel original. Cu toate acestea, este important să alegi un încărcător de calitate, care să fie compatibil cu telefonul tău și care să furnizeze suficientă energie pentru a încărca bateria. Dacă încărcătorul nu furnizează suficientă energie, telefonul tău poate încărca mai încet sau poate chiar să nu se încarce deloc.