| Cozac_Octavia_1963 a întrebat:

Am spondiloza cervicala, discopatie lombara, hernie de disc, articulatiile si am fost operata de mastectomie totala la san ce tratament imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tratamentul ti-l recomanda medicul.

| romeo78 a răspuns:

Tratament pentru ce boală doamnă? Aveți aproape 60 de ani. Orice tratament trebuie precedat de un consult medical, analize medicale și tratament recomandat de un medic specialist.
Da, ca recomandare, diversele stațiuni balneare din țara noastră, e singurul sfat pe care l-aș recomanda. Este Institutul Ana Aslan, este Techirghiol, Băile Herculane, etc.
Dar, un tratament la toate afecțiunile pe care le aveți nu există. Iar, a lua un tratament pentru o boală, poate duce eventual la probleme digestive.
Sănătate!

| sierra1 a răspuns:

1963 e anul nașterii?! la medic!

| mihai69 a răspuns:

Recomand să consultați un medic specialist, nu un forum anonim de pe net.