| pinkpupix a întrebat:

Am tot auzit diverese pareri despre faptul ca bicicleta si stepperul ingroasa picioarele. Ba ca da, ba ca nu, nimeni nu a facut, dar toti vorbesc si tot asa... Vreau sa stiu un raspuns sigur de la cineva care a incercat, eu deja am gambele mai proeminente si nu vreau sa risc. Cand mergeam la sala faceam si la aceste aparate, dar nu intens, insa acum ca le am acasa nu vreau sa le tin de decor.
In cazul in care se mareste masa musculara cu aceste aparate, daca scad numarul proteinelor pot evita acest lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Awndre a răspuns:

Bicicleta formeaza muschiul de la picior si il subtiaza. elimina grasimea. Stepperul intr-adevar mareste masa musculara. si s-ar putea sa se ingroase in partea de sus (picioarele) cam tare.
In niciun caz, trebuie sa mananci proteine! nu renunta la ele.
Ca sa arati cat mai bine, pentru un corp cat mai tonifiat, tine un fel de dieta low carb, adica cat mai putini carbohidrati(paine, orez, cartofi, dulciuri) happy

1 răspuns: