|

Anti-herpes IgG trebuie sa fie pozitiv sau negativ? Multumesc!

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca n-ai facut niciodata infectia cu herpes, sunt negativi. Daca ai facut-o candva, sunt pozitivi, indiferent daca boala e veche sau noua. Daca IgM sunt negativi, boala e veche, inactiva, nu este vindecata fiindca herpesul nu se vindeca. Daca IgM boala este activa.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca sa intelegi sigur cum este rezultatul IgM=este forma acuta a boli sau mai sigur bola este activa sau ai avut-o cu cateva zile in urma, iar IgG=este pozitiv atunci cand ai trecut prin boala si de perioada de convalescenta si iti formezi anticorpi. Deci raspunsul la intrebarea ta este: negativ, dar daca este pozitiv iarasi nu este niciun fel de problema pentru ca ai format anticorpi pentru boala respectiva. Din experienta iti zic ca virusul herpetic ( adica herpesul ) iti mai poate aparea in viata si daca ai IgG pozitiv, teoretic ar trebui sa creeze iminuitate, dar nu e asa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

IgG (imunoglobuline tip G) sunt anticorpii care apar in sange in timpul unei infectii si persista si dupa vindecarea acesteia. Prezenta in sange a anticorpilor IgG anti citomegalovirus si antiherpes simplex tip 1 si 2, semnifica faptul ca ati avut o infectie cu acesti virusi la un moment dat in viata; absenta anticorpilor Ig M arata ca in momentul testarii nu este prezenta o infectie acuta.Desci este ok daca il ai si pozitiv atata vreme cat IgM este negativ

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ac anti herpes simplex 1si 2 ig g / ac anti herpes simplex 1si 2 ig m sunt pozitive ce inseamna? Multumesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează