| shocky2 a întrebat:

Apa de la robinet, minerala, sau plata?

Francezii spun ca cea mai buna apa este cea de la robinet. dar tinand cont ca noi traim in Romania!


Eu stau in constanta la casa si nu pot bea apa de la robinet. deoarece are prea mult clor in ea, si are un miros urat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu prefer apa plata de Borsec sau Sarul Dornei pentru ca apa are un rol hotarator in mentinerea sanatatii noastre.Cum sa bei apa de la robinet care are impuritati si o tona de clor, de ti se face rau.

3 răspunsuri:
| DeeaLove08 a răspuns:

La mine apa de la robinet are un miros urat si mie scarba sa o beau.eu beau apa plata si cateodata mai beau si minerala. dar prefer mai mult apa plata, pentru ca cea minerala, baund-o mereu si mereu la un moment dat iti afecteaza stomacul( iti dai seama ca acidul ala din apa pe care o consumi mereu iti face rau la un moment dat).

| cryssa a răspuns:

Si eu stau in cta. ai dreptate, eu urasc apa de la robinet:-&, scarboasa rau, chiar are gust de clor. unora le place apa de la robinetthinking
eu una prefer apa minerala.laughing

| PDora a răspuns:

Desigur ca francezii au dreptate pentru ca da teoretic apa de la robinet ar trebui sa fie foarte buna pentru consum, numai ca tevile pe care ajunge la noi in casa, in Romania, sunt batrane si pline de rugina. Peste astea vine si mirosul insuportabil de clor, iar de multe ori nici cand gatesc nu-mi vine s-o folosesc. Am incercat sa mai iau apa de la diverse izvoare, dar e foarte greu pentru ca nu am nimic aproape. In ultima vreme cumpar apa Calipso. Imi place pentru ca este apa naturala de izvor, usor alcalina care regleaza nivelul de aciditate din corp si este recomandata celor cu probleme la stomac pentru ca, consumata cu regularitate poate duce la ameliorarea problemelor. Apa alcalina regleaza apetitul, ajuta digestia si duce la amelioararea crampelor.