|

Arsuri in zona hipogastru, am fost la medic si mi=a gasit prostata marita am primit tratament Fokusin am inceput acum trei zile dar parca tot am arsuri si mai mari, si mai am no-spa doua pe zi, ce analize sa mai fac

PSA ARE VALOAREA -1, 01,

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Raspuns de persoana... Vezi poate ramai fara cont!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prostamol Uno. Regim fără lactate și fără condimente ca ardei iute, piper.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai asteapta pana luni -marti si vezi cum te simti, daca tot rau du-te din nou la medic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa asculti! numai daca vrei sa asculti! Pt prostata se bea ceai de pufulita cu flori mici, 2 cani pe zi, mai concentrat. La noi a ajuns de la 5 la 0 in 2 luni jumate.
Arsurile sunt date de stres, acolo e nervul stomacului. Bea inainte de culcare 250 ml apa cu jumate lingurita de bicarbonat de sodit. Si inca una pe parcursul zilei. Oricum vei avea nuvoie, tumorile nu se dezvolta in mediu alcalin.
Exista si un medicament pe baza de bicarbonat- Dicarbocalm, dar alea au si alte bazaconii, ia substanta activa, bicarbonatul de sodiu, si bea cu apa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează