|

As vrea pareri despre pasta de dinti lacalut white, daca a avut efect, ce efect a avut, daca v-a afectat cumva.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună,
Pasta de dinți Lacalut este foarte bună.
O folosesc și eu și familia mea. Suntem foarte mulțumiți de ea și de prețul ei. De când folosesc acestă pastă de dinți nu mai mi se produc carii sau alte chestii foarte dăunătoare dinților.
De cât să dai peste 10 lei pe o mică pastă de dinți de la colgate sau blan-a-med mai bine o cumperi pe aceasta.
Da,întradevăr la mine și la familia mea a avut un mare efect. Mama avea dinții galbeni și după ce s-a spălat o lună de zile cu lacalut(dimineața și seara) au fost perfecți alti,fără intervenția medicului.
Acestă pastă este în special bună pentru gingiile iritabile, dar nu neapărat.
Nu afectează pe nimeni cu nimic, crede-mă.Eu o folosesc mereu alături de familia mea. Cunosc foarte mulți prieteni care o folosesc și au niște dinți perfecți.
Eu zic că merită să dai banii pe ea. Ți-o recomand.
Am fost la un stomatolog foarte bun cu dinții nemaipomeniți și mi-a spus că această pastă este testată chiar de el și de un institut foarte mare din străinătate de stomatologie și este declarată o pastă de dinți excelentă.

Sper să fi mulțumită de răspunsul meu!
Numai bine!
Ai mare grijă de dinții tăi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este atat de buna ca reclama eu sunt multumita de pasta de dinti Pearl Drops

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează