|

As vrea sa iau memoplus.Ce parere aveti despre el? Cum l-ati luat? Ati avut efecte adverse?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu iau mai mereu in sesiune cand am foarte multe examene la care necesita "toceala" si sunt apropiate unu de altul. Mie imi place ca ma ajuta sa ma concentrez foarte bine si timp indelungat, sunt foarte distrasa cand invat si simt nevoia sa iau pauze dese si invat pentru putin timp, cand iau din alea invat si 2-3 ore continuu fara pauza + ca si am impresia ca parca retin ceva mai usor informatia. Efecte advsere n-am avut si nici nu cred ca poti avea ca e facut in principiu din ingrediente care n-au cu ce sa-ti dauneze, doar sa nu iei prea tarziu ca-ti poate afecta somnu avand si cafeina.

| a răspuns:

1 pe zi, timp de 10-15 zile.
Luam pe la amiaza pe la 11 iar ca efect advers noaptea creierul meu era prea ganditor si nu puteam dormi asa ca am renuntat.