| Rama22 a întrebat:

As vrea sa stiu daca fulgii de porumb ingrasa. Dar mancati in combinatie cu iaurt sau lapte ingrasa? Pe punga scrie ca au 350 calorii/ 100g. Oare ma ingras daca ii mananc la micul dejun cu lapte si seara cu iaurt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LoveMusic a răspuns:

Nu. Fulgii nu ingrasa.Si eu fac combinatia asta.De exemplu: iaurt cu fulgi de porumb, lapte cu fulgi de porumb happy Mie imi plac aceeia. FORTZA :X Eu ii manan smug Imi plac love struck De ingrasat nu ingrasa, eu asa stiu. kiss Fulgii de porumb, ca si restul cerealelor sunt recomandati si sanatosi! Cu iaurt sunt o gustare gustoasa si sanatoasa.De obicei se servesc dimineata, iti ofera energie. Dar poti manca si la pranz sau la cina, bineinteles.Este bine sa mananci o zi fulgi de porumb cu iaurt, alta zi "Musli". indiferent ca sunt cu fructe uscate sau ciocolata, pentru ca nu este o cantitate mare, deci este buna si sanatoasa. Sper ca te-am ajutat! happy