| alexcris007 a întrebat:

Astazi cand am intrat in baie am observat ca am niste bubite / pete ( nu stiu exact cum sa le numesc ) rosii pe picioare si pe laba piciorului. Acestea sunt doar in anumite zone, nu pe tot piciorul. De la ce credeti ca au aparut? Poate fi o infectie alimentara? Trebuie sa iau un tratament? Mentionez ca am facut toate bolile de piele ale copilariei : Varicela, pojar, oreon, rujeola.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Da, s-ar putea sa fie o infectie alimentara.Trebuie sa iei pastile pentru calmarea acelor bubite.
O seara buna.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Este o infectie alimentara cel mai probabil..asa a avut si un prieten de al meu.
Cel mai bine te duci la doctorul de familie sa iti dea un regim alimentar ca sa-ti detoxifici organismul, asa a facut prietenul meu.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cel mai probabil sunt de la soare, probabil te-a luat soarele în locul acela. Mie aşa mi se întâmplă şi îmi apar doar în anumite zone.
Dacă ai şi pe spate\burtă atunci ai infecţie alimentară.

| alexcris007 explică (pentru anonim_4396):

Nu am pe burta sau pe spate. Probabil ca aceea este problema. In ultima saptamana am fost la tara la bunici si acolo am stat foarte mult timp in soare. Sper sa imi treaca cat mai repede.

| SuntLia a răspuns (pentru alexcris007):

În două zile nu o să le mai ai. Eu mereu am problema asta când stau la soare.

| tedditod a răspuns:

Urzicile...