PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Atentie la hepatita de tip B = 2milioane de romani o au! Si se ia si Sexual/mente! Vedeti acum, pe B1 tv!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Am sa va scriu cum am fost infestata inainte de 1989 cu mai multe virusuri hepatice... Dintr-o simpla extirpare a unui nodul de pe coarda vocala... vorbeam mult si la servici si acasa cu copiii... m-am ales cu o hepatita al carei tip nu s-a putut decela mult timp, neexistand markeri virali in acea perioada...asa ca mi se lua zilnic sange pentru transaminaze cu ace metalice...care spuneau ca le sterilizau... timp de cateva luni am stat prin spitale, galbena ca ceara...cu niste mancarimi de piele care mi-au provocat rani...si intr-un tarziu, la Spitalul Fundeni... dupa 1990, cand au venit ajutoarele medicale, dupa o punctie biopsica am aflat ca am virus B si C... dar la inceput am avut ca diagnostic...hepatita tipA, nonA non B... apoi am aflat adevarul...
In zece ani in care am fost testata...am pierdut virusul B... dar am ramas cu virusul C...si nu-i de glumit cu el...
Dupa 10 ani de chin prin comisii medicale... m-au pensionat pe caz medical...ca irecuperabil... Dar Dumnezeu este atotputernic si mi-a dat puterea de a tine un regim strict...ca de viata fara griji nu putem avea parte in tara asta...au trecut 20 de ani de atunci...si sincer cred ca soarta imi sta doar in mainile lui Dumnezeu si a mea! La spitale n-am primit decat niste vitamine romanesti...pe care le luam si in copilarie...Pentru o asa afectiune a ficatului, ar fi trebuit ca statul sa aloce sume mari pentru tratamentul celor care sufera fara voia lor...ci din cauza neglijentei medicale!
Va sfatuiesc sa fiti atenti la cabinetele stomatologice...la sterilizarea si purtarea de manusi a dr., a paharelor de unica folosinta... apoi la controalele ginecologice...folosirea manusilor noi... a hartiei de pe masa de control...si la orice consultatie de specialitate care atinge mucoasele corpului... dar mai ales la efectuarea injectiilor...cumparati-va seringi si ace de unica folosinta... dar mai presus de orice... FERITI-VA DE CONTACTE SEXUALE NEPROTEJATE! ...am citit ca virusul se poate lua si prin sarut, daca exista vreo leziune bucala...Viata este prea pretioasa ca sa nu dati atentie la tot ceea o poate pune in pericol!

5 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Vedem, draga colega, din pacate asta este realitatea, e crunt adevarul dar trebuie sa-l acceptam.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Stiu, s-a mai spus si pe alte posturi.Mersi oricum de informatie.

prfml
| prfml a răspuns:

Felicitari pentru informare!

| mihaela_5361 a răspuns:

Chiar la asta ma uit. E bine sa fim informati, niste brosuri n-ar strica sa primim in posta in locul materialelor publicitare de la tot felul de magazine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei declarati sunt 2 milioane, si ceilalti purtatori, cati sunt? alti 5milioane? la valencia, anul trecut sau acum doi ani medicii au tras un semnal de alarma in privinta emigrantilor din tarile de est, mai ales in privinta romanilor, cu privire la hepatita.in ultimii 5 ani, asigurarile sociale au cheltuit milioane de euro pentru tratamentul hepatitei, majoritatea bolnavilor, sau mai bine zis-un procent destul de ridicat, erau romani. e stiut ca romanii au probleme renale, dentare si hepatice foarte grave.nu era vorba de bani, doar vroiau sa spuna ca nu inteleg de ce procentajul este atat de mare in randul romanilor.

Întrebări similare