|

Baieti, dintre cei care fac plaja nud, daca sunteti, cand mergeti la mare, va dati cu vreo crema speciala pe penis cu factor de protectie mai mare? Incerc sa ma bronzez uniform, dar ma streseaza sa nu imi ard glandul (capul) si nu stiu cum sa fac, ca m-am ars deja o data pe vara asta pe marginea glandului (corana penislului?), chiar si cu factor 50. Am senzatia ca ori nu intra bine in piele crema, ori trebuie sa ma dau mai des, plus ca trebuie sa am grija sa imi dau glandul uniform fara sa imi ating uretra, ca dupa ustura ca naiba, asa ca aplic un strat subtire sa nu intre pe acolo happy. Cunoasteti ceva creme mai speciale si care sa nu usture?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred ca exista astfel de creme. Fii si tu mai atent. Pana la urma, penisul e flasc, nu vad cum te-ai arde in zona care duce spre uretra. Doar daca esti circumcis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa ai grija la viteza cu care aplici crema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează