| jj7700 a întrebat:

Baieti, dintre cei care fac plaja nud, daca sunteti, cand mergeti la mare, va dati cu vreo crema speciala pe penis cu factor de protectie mai mare? Incerc sa ma bronzez uniform, dar ma streseaza sa nu imi ard glandul (capul) si nu stiu cum sa fac, ca m-am ars deja o data pe vara asta pe marginea glandului (corana penislului?), chiar si cu factor 50. Am senzatia ca ori nu intra bine in piele crema, ori trebuie sa ma dau mai des, plus ca trebuie sa am grija sa imi dau glandul uniform fara sa imi ating uretra, ca dupa ustura ca naiba, asa ca aplic un strat subtire sa nu intre pe acolo happy. Cunoasteti ceva creme mai speciale si care sa nu usture?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Nu cred ca exista astfel de creme. Fii si tu mai atent. Pana la urma, penisul e flasc, nu vad cum te-ai arde in zona care duce spre uretra. Doar daca esti circumcis.

| jj7700 explică (pentru aXy99):

Ah, da, scuze, am uitat sa mentionez ca sunt circumcis, deci e cu capul pe afara si cand e flasc. Am mai intrebat prieteni, dar sunt toti posesori de preput, asa ca nu au patit asta. Cam greu de gasit informatie, dar am citit pe undeva ca poate ar trebui sa incerc cu balsam de buze cu SPF, ca aparent glandul e tesut mucos simiar cu gura/buzele. Va fi doar ciudat de aplicat la plaja laughing. Merci de raspuns oricum!

2 răspunsuri:
| Panamax a răspuns:

Trebuie sa ai grija la viteza cu care aplici crema.