|

Biazol este bun pentru a scăpa de fimoză? Va rog sa ma ajutati, poate cei care ati scapat prin tratament cu creme sa imi dati un sfat. Orice sfat e bun venit!

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Demovate e bun, faci tratament 6 saptamani, dai de 2 -3 ori pe zi si astepti rezultatele, poate ajuta dar e nasoala problema, iti dai seama ca relatie sexuala nu poti avea, Daca nu functioneaza va trebui sa te adresezi unui medic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E un grup, `do nectar nectar pentru trup si suflet` intreaba acolo. E un grup care trateaza bolile cu uleiuri esentiale si dau rezultate remarcabile! Poti afla reteta si merge la un magazin naturist, gen planteea, si ceri ulei esential PT UZ INTERN. (FARES, ETC) Intreaba acolo si-ti spun ele reteta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează