| Florentina_Apostol_1997 a întrebat:

A folosit cineva corset modelator tip vesta? A avut rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Daca te referi la acela alb, atunci da, eu am "folosit".
Consider ca e o pacaleala frumoasa, l-am achiztionat undeva pe la 150 RON, ceva de genul, l-am folosit cred ca o zi, desigur doar acasa, si dupa un timp m-am dus la un medic ortopedic sa vad, chiar am nevoie?
Ghici ce, mi-a spus ca coloana mea este perfect in regula, m-a sfatuit sa umblu la sala, sa ridic pana in limitele mele, asta am si facut.
Totul este in ordine, nu mai am probleme de loc.

| BloodyLips a răspuns:

Sa nu folosesti asa ceva. Orice ti-ar promite, o sa ai senzatia de voma in cea mai mare parte a zile, o sa ti se faca rau si o sa ai probabil dureri de spate dupa.Rezultatul nu e de lunga durata si apar fooooarte tarziu, dupa luni de chin, in conditiile in care il porti cam 8 ore pe zi.E mult mai bine sa iti faci un abonament la sala si sa mananci sanatos decat sa dai banii pe astfel de produse "miraculoase".Nu iti modeleaza mai nimic, trebuie sa ai vointa de fier.O prietena a avut, ma inchinam cand vedeam cum doarme cu ala si cum o dureu toate alea de la cum ii strangea rinichii.Chestia aia efectiv face ca organele sa isi schimbe pozitia in care stau in mod obisnuit, pentru ce sa te deformezi asa? Niciun baiat nu ti-ar cere asta.