|

Buna! Am 13 ani. Mi-e puțin rușine de problema mea, nu-i pot zice mamei pentru ca încă nu stiu concret. Azi de dimineață, am simti o uscăciune ciudată în zona intimă. Nu am avut niciodată contact sexual. M-am dus la baie și când m-am șters la zona intimă am observat niște pete de sânge sau un lichid nu stiu exact. Ciclul nu mi-a venit, dar nu sunt sigură că e din cauza ciclului. Este vorba de ceva grav? Nu stiu pe cine pot întreba, sunt foarte speriată.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Vorbeste cu mama ta, se va bucura, mama ta e cel mai apropiat lucru posibil de tine, nimeni si nimic nu va fi mai apropiat de tine decat mama ta, spune-i.Sunt sigur ca va aprecia faptul ca fata ei a devenit domnisoara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca nu ai avut pana acum menstruatie aia e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează