|

Buna.Am 13 ani si 8 luni.Am 1,70m si 60kg. Vreau sa scap de gusa deoarece imi acopera o parte din,, marul lui adam" plus ca arata putin jenant.Mai vreau sa scap de grasimea de pe coapsa, de burta in special de țate.Nu sunt mari doar ca ma simt incomod la scoala.Cu totul ca nimeni nu imi zice nimic nu imi place.Ce imi recomandati sa fac sa scap de aceste chestii pana in vara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă ai ocazia să vezi cum mănâncă piticoții de 4 ani să zicem.
Le dă mama de mâncare, le pune în față o farfurie cu o porție de mâncare, cât consideră ea că trebuie să mănânce copilul la acea masă.
Copilul acceptă să mănânce 5 linguri de mâncare și nu mai vrea.
El dorește să revină imediat la joaca lui.
Mama nu îl lasă, îl forțează chiar să mănânce tot, că copilul trebuie să crească mare, că dacă nu mănânci tot vine bau bau și te ai, de ce nu mănânci, vrei să moară mama, etc.
Și de la o zi la alta copilul învață și trece pe automat, că dacă are în față o farfurie plinnă el trebuie să o bage în el să o termine.
Așa se învață să mănânce mai mult decât nevoile corpului său.
Dacă mergi la restaurant, oriunde ai plătit o porție, indiferent că ești gras ori slab, nimeni nu ține cont de tine, porția este aceeași.
Ce este în plus, se depune pe gușă, coapsă, etc.
Ce poți face acasă cu acordul părinților.
Te rogi să îți pună în farfurie porții mai mici și chiar și așa, când simți că nu îți mai trebuie, să îți permită să lași restul pe farfurie, să nu te oblige să bagi în tine.
Asta o să te ajute să ai o viață mai bună.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Scoate din alimentatie tot ce te umfla: painea, pasta, pizza, ducliurile si sucurile si te vei "dezumfla" vazand cu ochii.

| a răspuns:

Du-te la alergat!