| Anaasstasssssiaa a întrebat:

Buna! Am 15 ani, in câteva săptămâni împlinesc 16, o sa încep clasa a 10-a și am niște probleme nu chiar normale, care ma îngrijorează. De câteva luni nu mai am menstruație, din clasa a 8-a am început sa am o menstruație nu chiar regulata, adică in fiecare luna dar nu in data fixa. Nu înțeleg ce s-a întâmplat, de ce nu mai am deloc menstruație... am și par facial, acnee. La ce medic ma pot duce?
Va mulțumesc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Ginecolog si endocrinolog cat mai repede.

| Sonia822 a răspuns:

La dr de familie, ii povestiti, va da trimitere unde e necesar, dupa ce va da de facut niste analize. Ulterior va trimite la gineco, endo, sau unde e nevoie. Sau contracost (cred, ca nu e prin m de fam) direct dv la gineco

| Lorennn a răspuns:

Buna, nu poti avea o menstruatie regulata inca de pe acum, inca esti mica si ba o sa-ti mai intarzie, ba o sa-ti vina mai repede pentru ca e normal. Si e normal sa ai si acnee, asa este la pubertate, nu te preocupa este ceva oarecum normal. Totusi este important sa ai o igiena cat mai deasa si corecta si sa nu folosesti geluri sau sapunuri cu miros tare iti pot afecta flora vaginala. Daca ti-e teama sa te duci la ginecolog singura, ia-o pe mama ta sau pe cineva in care ai incredere pentru ca acolo vei afla mult mai multe si vei avea mai multa incredere in tine.

| Anaasstasssssiaa explică (pentru Lorennn):

Mulțumesc frumos pentru aceste cuvinte!

| GuN7h3R a răspuns:

Du-te cat mai repede la gineecolog, s-ar putea sa devii infertila.