|

Buna! Am 17 ani. Am o problema,cred eu, la inima. Intepaturile au inceput acum cativa ani, 3 cred. Am vorbit acum un an cu parintii mei si am facut un control. Consider eu ca a fost facut controlul doar ca sa fie. A fost facut la un doctor oarecare,neavand instrumentele prea actuale si speciale. Ma rog. Mi s-a spus ca e de la muschiul inimii, nimic grav. Am luat calciu. Problema e ca durerile au continuat, in abundenta. Faza e ca dor..rau... Si nu doar la stres, efort fizic sau altele. Ma inteapa din orice. Nu s dureri care trec rapid. Ma inteapa de vreo 3, 4 ori pe zi si dureaza minute bune. Sunt zile in care o durere tine fara sa se opreasca cel putin 30 de minute. Stiu ca trebuie sa mi anunt iar parintii, dar momentan nu vreau sa le zic. Si stiu ca trebuie sa merg la un endocrinolog, dar as vrea sa merg fara ca ai mei sa stie si sa ma descurc singura. Intai sa vad eu si apoi sa vad daca am de ce sa ii ingrijorez.ce credeti?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Fa-ti analizele de sange si mergi sa faci un EKG!
Exista posibilitatea de a avea lipsa de calciu, potasiu si sa nu poti asimila mineralele. Grasimea sau colesterolul in exces duce la o simptomatologie de genul. Poti sa-ti faci si un test pentru depistarea colesterolului cat si un test pentru a vedea cam cat la suta din masa organismului tau este tesut adipos. Lipsa sportului, grija fata de orice stare de dispozitie sau semn de boala, te poate imbolnavi fara sa-ti dai seama! Discuta cu parintii tai si mergi la medic! Totul va fi bine daca te tratezi din timp!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar trebui să le spui părinților. În fond, ăsta e „jobul" părinților, să se îngrijească de copiii lor. Aș recomanda mai degrabă un cardiolog (nu știu de ce te-ai referit la endocrinolog?). Inima, fiind un organ absolut vital, nu trebuie să te joci cu lucrurile astea. Plus că e posibil să nu te primească singură la cabinet, tocmai pentru că ești minoră.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Spui cit mai curand posibil parintilor si plecati la control normal, cumsecade al inimii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la doctor! Dacă ești minor nu mai întreba pe aici de așa ceva! Fără să mai stai pe gânduri, vorbește cu părinții tăi! Se poate să fie și ceva banal. Numai un medic va stabili asta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sau poate sa nu fie de la inima. Durerile acestea de care zici tu pot sa fie si de la nervii intercostali. Daca ai o pozitie incorecta vertebrele apasa pe nervii intercostali si poate sa apara aceasta durere din "dreptul" inimii. Pot sa iei o saptamana de antiinflamatoare, brufen, o data dimineata si o data seara dar dupa mancare. Daca iti dispar durerile inseamna ca ii de la coloana care apasa pe nervii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează