|

Buna am 27 de ani si nu am ciclu regulat... Este cand ma tine si 1 luna daca nu IAU anticonceptionale nu se opreste este posibil sa am fibron sau sa nu mai am copii niciodata? Multumesc!

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Trebuie sa mergi la ginecolog, ala o sa iti spuna cum stai.Stiu persoane asa si au luat pilule ce spui si tu, sau siau pus sterilet, dar ala e ceva mai scump.In sf ca iei anticonceptionale sau pui ce am spus si stai asa mult timp, adica nu te astepta intr-o luna, dar in ani se regleaza menstruatia.Ciclu daca te tine o luan este ok, banui ca nu despre ciclu este vorba ci despre menstruatie.Deci pilulele astea aticon bla bla si steriletu regleaza printre altele si menstruatia.Tu ai sangerere abundente si neregulate.Nu cred ca are a face copii cu asta dar daca stai asa si nu iei masuri, masuri medicale la doctor nu dupa ureche, poti ajunge sa si ce spui tu de copii.
Deci trebuie sa iei alea asa cativa ani, si vei observa asa dupa cateva luni ca usor usor incepe sa scada.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează