| MudaHeg a întrebat:

Bună!
Am avut în această seară o scurgere maronie din vagin și din câte am mai zis ciclul menstrual mi-a întârziat deja de 10 zile. Credeți că s-ar putea să însemne începutul acestuia? Rog seriozitate, mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| MudaHeg explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ești inutil pe acest pământ. Dispari.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MudaHeg):

Eu cred ca tu esti inutilă pe acest pămînt.

| Annastassia a răspuns:

Posibil o sarcina, daca ai avut sex neprotejat in urma cu 3-4 saptamani.

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca este posibil ca in acest mod sa-ti inceapa actuala sangerare menstruala. Menstruatiile care incep dupa o perioada de intarziere datorita existentei unor dereglari mai insemnate in activitatea hormonala pot sa se desfasoare intr-un mod cu totul atipic, chiar anormal comparativ cu mentruatiile anterioare. Multa sanatate!

| Stropdeploaie a răspuns:

Scuza ma ca ti zic.dar chiar n ai pic de rusine sa pui o asemenea intrebare? Pur si simplu imi vine sa vomit cand am vazut intrebarea ta! Chiar suntem obligati sa stim ce ti curge tie din vagin! Sau crezi ca noi suntem ginecologi.>?laughing)) Apropo din alta parte n ai nici o scurgere? laughing)

| MudaHeg explică (pentru Stropdeploaie):

Ești de rasă inferioară. Am pus o întrebare la care ar putea răspunde oricine, dar, doar cei inteligenți o vor face într-un mod civilizat, ceea ce nu se aplică în cazul tău. Sănătate!