| adelynaaru a întrebat:

Bună, am băut un ceai de mentă, doar din mentă și am început să mătur prin casă și deodată a început să am niște înțepături la inima, vreo 5-6 secunde și după au dispărut. Dar înțepăturile erau puternice. Ar putea fi de la mentă? De obicei beau menta cu alte plante, dar azi am preferat doar ea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Stropdeploaie a răspuns:

Se mai intampla!/Doar suntem vii! Cum sa fie de la menta? Nicidecum!

| Yuoia a răspuns:

Oare nu e de la vremea asta nebuna? Ba soare, ba ploi, de la 25 la 12 grade in cateva ore. De la menta nu ai cum sa patesti asa ceva. Cel mult, te poti constipa.

| AwaZoh98 a răspuns:

Este o durere functionala sau psihogena, gasita si sub denumirea de *Sindromul Da Costa*, fiind localizata la varful inimii, intr-un punct fix, simtita ca o intepatura. E des intalnita la fetele de varsta ta, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Si menta nu provoaca niciodata dureri precordiale, ci doar poate cel mult sa irite mucoasa gastrica happy

| Adrian20192018 a răspuns:

Stai liniștit/ă. Cum a spus și Dl/Dna de mai sus, suntem vii se mai întâmplă...