| adyurs a întrebat:

Bună, am facut azi un ekg neinterpretat dar pe foaie scrie: aritmie sinusala (in engleza) si abnormal ekg. Am avut acum 3 zile palpitații, amețeală, slabiciume si stare de leșin dar nu am lesinat. Mi-e frica sa nu patesc ceva grav pana la vizita medicului fiindca mi-am facut programare peste 3 zile. Pe langa asetea am si niste dureri in piept in partea stanga si simt ca nu intra aer suficient in plamani {Am 13 ani}
M-am dus la o farmacie si mi-au recomandat kardiolin. Este ok suplimentul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AnastasiaSt a răspuns:

Mergi sa faci si niste analize la sânge, să nu cumva sa ai lipsa de vitamine.
Lipsa de magneziu, calciu sau vitamina d, pot cauza unele palpitatii si dureri in piept. Durerea pe care o simti poate fi si de la creștere, esti in crestere la 13 ani. Alimentația e corecta? Incearca sa mănânci sănătos.
Peste 3 zile mergi la medic sa ti citeasca rezultatul? Daca da, atunci o sa ti spuna si ce tratament sa iei.
Stai linistit, nu ti se intampla nimic!
Poti lua o pastilă de magneziu cand simti ca ai palpitatii.
De asemenea, iti recomand si un control la medicul endocrinolog.
Analizele de sange sa le faci si la glanda tiroida. Sa vezi daca e in regula. De obicei si o dereglare a glandei poate cauza palpitatii.
Sănătate multă, va fi bine!