|

Bună! Am făcut varicelă de vreo 4 zile. Mă doare capul încontinuu de atunci, am frisoane și mă amețesc când mă ridic din pat. Pot să iau ceva medicamente acasă sau trebuie să merg la medic? Am 18 ani.

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Buna! Acum enspeee mii de ani lumina am avut si eu asa ceva. Am stat acasa si am incercat sa nu-mi rup bubitele de pe cap si din alte locuri(dupa cum ai bafta). Nu am luat nici un tratament, am asteptat sa treaca si a trecut. Apoi m-am reantors la viata mea. E o boala pe care toti adolescentii o fac, din cate am auzit e mai bine sa o faci de tanar, mai tarziu e mai naspa. Cand e gata boala o sa ai numai cojite prin cap si pe unde ti-au mai aparut - atunci le poti lua cu unghiile. Capul sus, rabdare si nu-ti rupe bubitele pana nu au facut coaja! Trece si vei supravietui!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează