| Loryyy03 a întrebat:

Bună! Am fost de curând la o cunoștință să îmi pun unghii cu gel. S-a scurs puțin gel si tipa la care am fost a încercat să pilească și m-a tăiat, bineînțeles, din greșeală. Precizez ca pilă era din metal, nu din carton. Exista posibilitatea să iau vreun virus sau ceva de acest gen?
Apropo, în privința sterilizării nu îmi fac griji, deoarece sterilizează ustensilele corespunzător, iar fiecare clientă are setul ei de ustensile, dar îmi este puțin frică din cauza ca pila era din metal. Mă poate ajuta cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| akvez00 a răspuns:

Atât timp cât nu prezenta urme de rugină, pila este sterilă și după ce s-a produs acea rană te-ai dat cu spirt sau apa oxigenată pe rană, nu există nici măcar un risc și nu ai de ce să te îngrijorezi.