| ea_8849 a întrebat:

BUNA! am nevoie de putin ajutor. am doar 15 ani si am riduri pe gat si decolteusadsunt ca niste cratere.deci nu stiu cum sa scap de ele.ma enerveaza, arata uratcryinghelp! va rog! mersi mult ast mesaje sadsadsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| micutzagirl a răspuns:

Foloseste o crema hidratanta pentru gat si decolteu. eu iti recomand Crema de zi hidratantă regenerantă SPF 15 de la beautycycle™ (sau cea de noapte, daca preferi sa te dai seara: Cremă de noapte hidratantă regenerantă) http://www.amway.ro/catalog?category=10449 si sa iti spun un secret: cel mai important lucru este CUM te dai cu crema. crema pe gat se aplica de jos in sus (le la decoleu spre barbie)! daca masezi de sus in jos nu vei face altceva decat sa iti accentuezi ridurile. dar daca masajul este de jos in sus, pilea gatului se intinde, crema poate actiona mai bine, pielea ta se va reface mai repede :)