| Mirkutza99 a întrebat:

Am o curiozitate foarte mare! Iubitul meu a intrat in contact cu o persoana ulterior confirmată cu covid intr o zi de marți. Joi eu m-am văzut cu el. Țin sa Menționez ca ne am sărutat de mai multe ori. Apoi, sâmbăta am aflat ca el este contactul direct al respectivei persoane confirmate și el a început sa aibă simptome, fiind și el infectat. Eu am intrat de atunci in izolare fiind contactul lui, însă au trecut 13 zile și nu am avur niciun simptom. Este posibil sa nu fi luat virusul? Totuși, el era deja infectat de 2 zile la momentul acela și ne am sărutat de mai multe ori, am băut cu același pai, deci practic saliva lui a ajuns in gura mea. Este posibil sa nu fi luat virusul sau l am avut sigur și am fost asimptomatică?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu cred că-l ai.
Și la prietenu meu la muncă a fost pe tură cu un om a cărui nevastă a fost confirmată pozitiv timp de 8 ore amândoi fără mască. Noi stăm împreună și n-am avut nici eu nici el nimic după 14 zile de la ultimu contact cu omu ăla.
PE omu respectiv l-au băgat în izolare când s-a aflat de nevastă-sa și când a venit timpul să se întoarcă la muncă i-au făcut testul și era pozitiv and we are still fine so...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Presupun ca l-ai luat si ai fost asimptomatica.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tot ce este posibil, l-ai luat si ai fost asimptomatica