| Safire17 a întrebat:

Am o durere de usoara de burta doar la apasare catre dreapta, aproape pe mijloc. Ieri a inceput sa ma doara piciorul stang, iar azi cel drept. Daca iau algocalmin imi trece si durerea de picior, si cea de burta (cand ma apas, nu ma mai doare deloc). Pot sa fac miscare, nu am ameteli, nu am febra. Aceasta durere o am de 3 saptamani si apare, cateodata si in partea stanga. Ce credeti ca ar putea fi? Am 10ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hristos a Înviat!
De trei săptămâni stai cu durerea în loc să mergi la medicul de familie, cel puțin!
Cât te mai îndopi cu pastile după ureche?
Sănătate!
Pa, pa.

| Safire17 explică (pentru Legiuitoarea):

Am uitat sa specific. Acum o saptamana si ceva am fost la medicul de familie si mi-am facut analizele de sange, medicul a zis ca este din cauza ovarelor. Dupa 3 zile, mi-a venit menstruatia, dar nu o mai am de joi. La analize nu mi-a iesit apendicita sau ceva. Mama imi spune mereu ca sunt ipohondra.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Safire17):

Bună.
Atunci poate fi o anexită, mergi să faci și un ecograf pelvian.
Sănătate!
Pa, pa.

| Safire17 explică:

Da, dar am vorbit cu mama si mi-a zis ca durerea de la apendicita nu trece cu algocalmin si nu stau cu ea 3 saptamani. Mai stiu ca apendicita e mai jos, eu am acea durere cam in dreptul buricului sau o idee mai jos...

| NoNameJunior a răspuns:

Bună!big grin
Noi, cei de pe TPU nu suntem aşa de,, specialişti"in acest domeniulaughing Cel mai bine, ar fi să te duci la doctorul de familie, căci el sigur ştie ce spune.Succes şi însănătoşire gravnică!

| BissiBee a răspuns:

Pai ar trebui sa te consulti cu un medic! Esti inca micuta nu stiu ce ai putea avea... poate te-ai lovit'!

| Diiiaaღ a răspuns:

Bunakiss Nu iti face grijibig hug Poate trebuie sa fii operata de apendicita:-( Cel mai bine du-te la un medic pentru a fi mai sigurawinking