| Dianaaaaa82 a întrebat:

Buna! Am o întrebare...in criza acută de apendicita, este vreo posibilitate să doară colonul și în dreapta și în stânga? Am fost azi la medicul de familie sa mă vadă și mi-a zis clar că am apendicita, mi-a mai dat ea din nou o trimitere și am sa merg diseară iarăși la upu. Cu doua zile înainte fusesem la urgente și la gineco și în ambele locuri m au trimis acasă, menționez că am inceput sa fac și febră de azi noapte și am și o stare de greata. Poate fi alta infecție care să aibă simptome asemănătoare? Poate a fost cineva în situația asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pote sa fie orce problema, dar dacă medicul îți spune ca e apendicita tind sa cred ca e posibil.
Nu mai sta asa ca se perforeaza și poți și muri.Cand deja faci febra, îți e rău...e nasol.

| Bubico2022 a răspuns:

POTI SA MORI IN ORICE MOMENT
suna de urgenta la 112
sa nu crezi ca glumesc... chiar se poate muri de apendicita

| Darius50boss a răspuns:

Eu am avut cu apendicita am vomitat și am avut febră

| RobertVaka a răspuns:

Durerea interna poate iradia, nu este exact perceputa de catre pacient. Daca medicul de fam ti a spus ca ai apendicita si ai facut si febra, mergi de urgenta la spital!

| Dianaaaaa82 explică:

Update: am fost la upu, am făcut toate investigațiile inclusiv Ct și nu a reesit că am apendicita, doar niste ganglioni ileocolici umflați, chiar nu știu ce să mai cred?‍♀️