|

Buna,am o intrebare legata de punctia lombara.Se poate face anestezie generala pentru acest procedeu? Am mai facut o punctie lombara cu anestezie locala si pur si simplu nu mai pot trece prin alta faza de genul, vreau sa fiu adormita. Multumesc!

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da si nu, in mare parte nu, pentru ca anestezia generala schimba valorile de presiune ale lichidul cerebro-spinal. Punctia insa nu ar trebui sa-ti provoace o experienta atat de traumatizanta atata timp cat persoana ce ti`o face chiar stie ce face.Conteaza enorm asta si daca vorbim despre Romania, probabil nu stie ce face sau nu-i pasa prea mult.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mare grija la cine-si cum face punctia! Trebuie facuta de un medic anestezist specializat, cu experienta mare!
Daca nu se face corect, poti sa te si paralizezi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Punctia o fac in Germania, e un medic foarte bun din cate am inteles, faza e ca eu nu vreau sa fiu constienta, vreau sa fiu adormita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru deliiia1234):

Daca se face corect, nu ai nevoie nici de anestezie, nici de adormire.
Totusi, la cererea ta, s-ar putea sa faca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru deliiia1234):

Intrebi acolo, in Germania, ce ne-ai intrebat si pe noi. Si vei afla. De unde sa stim noi de aici unde mergi tu sa faci punctia?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează