|

Buna,Am o intrebare legata de vaccinul antirabic. Este gratuit?

Ideea e ca tot vine o pisica pe la mine prin curte si am mai hranit-o de cateva ori dar nu e pisica mea, astazi venit sa o mangai si la un moment dat a incercat sa ma muste dar nu m-am tras rapid. Totusi nu a ajuns pana la sange, au ramas doar niste urme rosii. Ar trebui sa fac vaccinul?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E gratuit vaccinu din cate stiu.
De unde stii ca pisica are rabie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru alina2k18):

Nu stiu, dar imi facusem griji. Adica a venit sa o mangai si dupa a incercat sa ma muste... ma gandeam iarasi ca ar putea fi in calduri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cataxeniapopa9617):

Pisicile sunt sperioase oricum. Propriu meu motan care are 10 ani ma musca si acum daca aude vreun zgomot ciudat sau are chef de joaca.
Zic sa nu te sperii asa tare, nu cred ca are rabie.
Pe viitor nu mai pune mana pe pisicile de stau afara si nu-s vaccinate, ele oricum se lupta cu soricei si sobolani noaptea...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează