| Ciocnadi_Isabella_1998 a întrebat:

Bună, am o întrebare. M-am tot informat pe internet nu mai ştiu ce sa cred. Am avut cateva erupţii in zona genitală, gen besicute mici, nu au durat mult gen le-am avut 3 zile, 6 zile. Si au trecut. E posibil sa fie herpes genital, zice ca dureaza 15 zile sa treaca?. Le am avut cam dese. ( tin sa mentionez ca o dată mi-au ieşit după ce m-am epilat)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Simptomele corespund. Daca ai asa ceva nu mai scapi de el toata viata.

| Ciocnadi_Isabella_1998 explică (pentru SkyPilot):

Daca am avut eruptii mai dese, e posibil sa am HIV? :/

| SkyPilot a răspuns (pentru Ciocnadi_Isabella_1998):

Nu au legatura unul cu celalalt.
Parerea mea este ca ar trebui sa te testezi si de HIV si de HPV. Daca ai primit herpesul, nu este exclus sa mai ai si altceva. HPV te poate pricopsi cu un cancer cervical. Incearca sa faci testele in Romania ca sa nu trebuiasca sa declari acolo unde esti o astfel de problema cand iti faci o asigurare.
La barbati astfel de minuni provoaca rareori efecte. Chiar daca partenerul este aparent sanatos, se pot lua multe de la el.

| Ciocnadi_Isabella_1998 explică (pentru SkyPilot):

Iti multumesc pentru implicare. Azi am facut analizele complete si nu am nici herpes nici HIV! Doamne ajută!

| Jassmina a răspuns (pentru Ciocnadi_Isabella_1998):

Da-mi voie sa ma indoiesc ca ai primit rezultatul instantaneu!
Daca azi abia ai facut exmanul de HIV sa stii ca dureaza cateva saptamani pana primesti rezultatul.
Nici o analiza citologica nu se poate face in cateva ore, fiind necesar cateva saptamani pentru a se cultiva bacteriile gasit in vaginul tau, pentru a se pune un diagnostic corect.
Ori tu ai venit in 29 sept. sa ne intrebi despre herpes si in 30 sept despre HIV. Si tot in 30 sept, la doar cateva ore dupa ce ai pus intrebarea, ai venit sa ne spui ca ai primit raspunsul, ca nu ai asa ceva.
Tu crezi ne iei de prosti?
Hai fetita, du-te la analize si fa-le, ca duminica nu-ti recolteaza tie nimeni si nici nu-ti pot da rezultatele instantaneu.

| Ciocnadi_Isabella_1998 explică (pentru Jassmina):

Draga mea am facut analize la un laborator, si da mi-au venit pe diseară analizele, pot atasa poza aici? Nu era duminica era luni, de cand si oana cand ma faci mincinoasă? esti nesimţita

| Jassmina a răspuns (pentru Ciocnadi_Isabella_1998):

Da-mi voie sa ma indoiesc de sinceritatea ta!
Sambata ai postat intrebarea si duminica aveai deja analiza rezolvata. Practic imposibil sa obtii un rezultat la asemenea analize in cateva ore, mai ales in weekend.
Acele analize dureaza cateva zile sa fie procesate.

Nu-ti fa probleme, ca nu-ti voi mai raspunde, pentru ca esti ai dovedit ca esti obraznica.
Bunul simt ti-ar fi de mare ajutor, mai ales cand la disperare vii pe forumuri sa ceri ajutorul.

Asta esti tu, nu-i asa?
https://www.facebook.com/....../photo.php

6 răspunsuri: