|

Bună. Am o întrebare pentru fete.

De câteva luni când îmi vine menstruația in primele zile ma doare foarte tare burta și imi vine sa ma urc pe pereți. Luna viitoare începe școala și nu am chef sa lipsesc din cauza durerilor și am auzit de niște plasturi termosensibile care se pun pe lenjeria intimă și emit caldura la abdomen gen ca și cum ai pune o sticla cu apa calda acolo. Ati încercat cu plasturi? Ce parere aveți? De unde as putea sa cumpăr?

Dau funda

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu am auzit de asa ceva. Dureri avem toate, si eu si tu. Iti iei un paracetamol si te duci la scoala, induri laughing Desigur, un control de rutina e mereu binevenit daca tu crezi ca e ceva neinregula cu tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauţi în farmacii şi pe net. Toate fetele avem dureri abdominale în timpul menstruaţiei, aşa că ar trebui să te obişnuieşti cu asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează