|

Buna! Am o intrebare si vreau un raspuns decent si corespunzator intrebarii! Pe data de 16 ianuarie am avut menstruatie. In prezent, 22 februarie si inca nu este prezent. Nu stiu daca e doar o intarziere sau alte posibilitati cum ar fi sarcina. Deja au trecut cam 36 de zile de la ultima menstuatie si nu am simptome foarte evidente decat : balonarea, vanturi dese(aparute de la inceputul lui februarie,dar cu un program de masa foarte dezordonat ), toaleta zilnica accentuata( nu tot timpul). Nu sunt constipata, nu imi este rau, nu ma doare capul, nu ma dor sanii, oboseala excesiva nu am si nici culoarea pielii nu imi este inchisa. Este normal ce se intampla sau este o sarcina evidenta? Eu chiar nu stiu si nu am vrut sa ma grabesc sa cumpar un test de sarcina pentru ca nu prezint simptome evidente.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai facut sex neprotejat in perioada fertila, bineinteles ca este foarte posibil sa fii insarcinata.
Apoi, nu toate femeile cand sunt insarcinate au greturi si voma, multe dintre noi nu au simptome deloc, dar lipsa menstruatiei confirma prezenta sarcinii.

| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Buna! Actul sexual nu stiu cand a avut loc, probabil dupa ciclu de luna trecuta ( 16-21 ianuarie ) si neprotejat, dar fac asta cu un singur barbat de 5-6 ani si nu s-a intamplat nimic. Ciclul vine de obicei neregulat, dar acum 2 luni a venit doar pe 16. Azi, pana in prezent (24 februarie) nu a venit inca. si n-am nici un simptom. Ce crezi? Funda dupa o parere mai detaliata! Multumesc!

| a răspuns (pentru CristinaQ):

Cred ca, poti fii insarcinata.
Se stie deja ca, sunt femei care nu au simptome cand sunt insarcinate, doar lipsa menstrei confirmand sarcina.
Cand ai ciclul regulat, testul de sarcina il poti face DUPA 7-10 zile de intarziere.
In cazul tau, ai puta sa-l faci chiar azi, sau maine dimineata.

| a răspuns:

Eu cred ca ar fi cazul sa iei un test de sarcina, nu ai precizat când ai avut contact sexual, dacă a fost protejat sau neprotejat, dacă ciclul in general îl ai regulat sau neregulat, dar cel mai sigur îți va Răspunde un test de sarcina

| a răspuns (pentru AndreeaDeea2):

Buna! Actul sexual nu stiu cand a avut loc, probabil dupa ciclu de luna trecuta ( 16-21 ianuarie ) si neprotejat, dar fac asta cu un singur barbat de 5-6 ani si nu s-a intamplat nimic. Ciclul vine de obicei neregulat, dar acum 2 luni a venit doar pe 16. Azi, pana in prezent (24 februarie) nu a venit inca. si n-am nici un simptom. Ce crezi? Funda dupa o parere mai detaliata!