|

Buna! Am o problema, ma inteapa foarte tare pieptul cand respir, iar cand stau pe scaun sau pe pat si respir ma doare tare sub coasta dreapta si ma ia de la spate in fata si ma mai tine cand respir.Tin sa zic ca am luat agocalmin, nurofen si tot nu mi-a trecut, durerile acestea le am in fiecare zi, dar nu non-stop. Aveti idee ce as putea avea? Eu as vrea sa ma internez.Ce as putea face?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă iei algocalmin, acoperi durerea, nu rezolvi cauza.
Durerile pot proveni din multe locuri prin deplasarea durerii.
Standard, astfel.
Medicul de familie evaluează. Dacă este ceva simplu, banal, rezolvă el.
Dacă nu, te trimite la un cabinet medical de specialitate.
Acolo medicul specialist decide procedura. Analize medicale, investigații, și doar dacă este cazul, spitalizare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sadrian46):

Am luat pana acum nurofen si agocalmin iar durerile sunt in continuare..Asta de vara trecuta..Am luat pastile cam 2 luni si nu mi s-a intamplat nimic, si incepe sa ma doare din ce in ce mai tare, dar nu ma doare non-stop insa in fiecare zi simt durerile in acele locuri.Ce ar putea fi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează